Day report [collapse]

Heenvlucht:
25 uur in een vliegtuig, maar gelukkig wel op een locatie waar je je benen kunt uitstrekken. Het inflight entertainment systeem is bijzonder goed gevuld, dus de keuze uit ongeveer 50 films. Omdat tegen de tijd dat we uiteindelijk in Auckland landen tijd toch geen enkele betekenis meer lijkt te hebben, dus maar een heleboel films gezien.
De douane wil nog weten of Eelco's motorlaarzen off-road of on-road zijn, en dan mogen we Nieuw Zeeland in. Een taxi ritje door de stad, en om een uur of 2 's nachts crashen in bed.
28-feb:
Wakker worden om 10 uur 's ochtens (Nieuw Zeeland tijd), en vlak in de buurt blijkt er een prima coffeeshop te zijn (de niet-Nederlandse variant) waar ze ook nog eens uitstekend ontbijt serveren. Van daaruit maar eens in de stad gaan kijken. Auckland is duidelijk -de- grote stad, want vol met hoge gebouwen en druk. Toch is het universiteits terrein nog vrij authentiek, met mooie oude gebouwen en ook redelijk ruim aangelegd. Bij de haven ligt een gigantisch cruise schip, verder nog wat rondgekeken en na goed gegeten te hebben weer bijtijds naar bed. Lichaam weet nog steeds niet helemaal of het nu dag of nacht is, maar wederom prima geslapen.
February 2011
Get free Picasa templates here